Horts socials

L’Ajuntament de la Vila d’Olocau ha posat en marxa un projecte d’Horts Socials dirigit a tots aquells i aquelles que estiguen interessats i interessades en l’agricultura ecològica. Hui s’enceta el termini per sol·licitar una parcel·la. Els interessats i les interessades poden dirigir-se a Serveis Socials de l’Ajuntament (Susi) per obtindre més informació.

Escoleta municipal

L’escoleta municipal d’Olocau obri el termini de matriculació. A més anuncia que Conselleria d’Educació habilitarà el mes de maig per a sol·licitar el Bo Infantil. Si tens un fill nascut en 2015 o 2016 i vols conèixer la nostra escoleta per a matricular-li no dubtes a cridar a l’Ajuntament (962703011) i t’informarem de tot. Recorda que si no sol·licites l’ajuda ara no comptaràs amb ella en tot l’any.

Arreplegà extraordinària

A més de les recollides ordinàries i convencionals de verd i orgànic, l’Ajuntament
ha establit un servei extra de recollida en els punts
on els veïns no responsables han dipositat les seues deixalles. Aquest
servei ha arreplegat entorn als 4.000 Kg de brosses i a tingut un
cost superior als 3.000 € (quasi 2 € per veí empadronat). Es van fer un total de 10 viatges de camions a planta i 2 viatges extra amb 70.640 kg. 2 persones varen treballar 88 hores arreplegant deixalles diverses.

Açò és una mostra de l’arreplegat

MATALASSOS 10
BUTAQUES 6
NEVERA 5
LLAVADORES 3
*SOFAS 3
SOMIER 3
SEGADORA 1
TV 1
ENDERROC OBRA
MÀNEGUES
PORTES
CADIRES

Si entre tots fem alguna cosa, podrem remeiar la situació i estalviar-nos el cost extra que suposa no utilitzar els mitjans que a l’Ajuntament posa a la disposició dels veïns, com són l’Ecoparc, al que s’accedeix per la rotonda de la *Lloma i la recollida gratuïta d’andròmines i estris, acordada mitjançant trucada telefònica a l’Ajuntament. A més, si portes les teues andròmines, estris i altres desfets a l’ecoparc, ho veuràs bonificat en el teu rebut de brosses amb un descompte molt interessant.