Últim dia per a votar els Pressupostos Participatius!

Avui és l’últim dia per a votar els Pressupostos Participatius. Digueu-ho als amics, amigues,  veïns i veïnes.

Des de l’Ajuntament de la Vila d’Olocau, estem convençuts de què la participació ciutadana és imprescindible per caminar cap a una democracia millor on la ciutadania tinga més i millors espais de decisió. Per això, hem encetat el procés de Pressupostos Participatius.

Aquesta participació es realitzarà, exclusivament, mitjançant una votació amb la pàgina web municipal. Totes aquelles persones, habitants del municipi, que no disposen d’accés a internet, poden acostar-se a l’Ajuntament, en hores d’oficina, a on se’ls cedirà un ordinador municipal perquè puguen exercir el seu dret al vot.

Els Pressupostos Participatius són una forma de participació ciutadana, mitjançant la qual, els veïns i veïnes decideixen a on i en què, s’invertirà una part del pressupost municipal. És per això, que l’Ajuntament convoca els veïns i veïnes d’Olocau a participar-hi d’aquest procés. Per fer-ho, haureu de votar tres de les propostes presentades. La votació es farà mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament, a la pestanya de la web municipal olocau.es “Consulta al Ciutadà“.

Per causa de les deficiències informàtiques hagudes a l’inici del procés de votació dels Pressupostos Participatius, la Regidoria de Participació ha decidit ampliar el termini de votació fins al dia disset inclusiu.

Per poder votar en procés i participar d’altres què és puguen posar en marxa, cal enregistrar-se a la pestanya “Registra’t i participa” a la pàgina web municipal olocau.es.

Des de l’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Olocau, esperem i desitgem que la iniciativa tinga l’acollida massiva que mereix i que participeu triant el vostre millor projecte.