Senderisme

l’Ajuntament de la vila d’Olocau vol, des d’ací, oferir-vos diferents rutes de senderisme, gràcies a la col·laboració de Quico Gramage, per gaudir del meravellós entorn que envolta el nostre poble, pels passejos que podeu fer per la Serra Calderona. Els tenius penjats més avall i consisteixen en un planol del recorregut, el perfil del mateix, un dibuix amb els llocs però sense planol i un Track per descarregar-se i instal·lar al vostre GPS. Els arxius pels vostres GPSA, amb format «GPX» hi són comprimits amb «.ZIP» per raons de seguretat. Cal descomprimir-los abans d’instal·lar-los.

RECORREGUT 1: Olocau, Castell del Reial, Coll Sentig, Font del Frare, Font de la Cava, Olocau. Temps estimat del recorregut, de 2 a 3 hores.

PLÀNOL RECORREGUT 1

TRACK RECORREGUT 1

RECORREGUT 2: Olocau, Coll Sentig, Barranc dels Llops, Font de la Gota, costera de Verge, Olocau. Temps estimar del recorregut, de 4 a 5,15 hores.

PLÀNOL RECORREGUT 2

TRACK RECORREGUT 2

RECORREGUT 3: Olocau, Cova Cavall, Collado Cutxara, Presa, Olocau. Temps estimat del recorregut, de 3 a 4,30 hores.

PLÀNOL RECORREGUT 3

TRACK RECORREGUT 3

RECORREGUT 4: Olocau, Les Macollades, Font de  Meltxor, Puntal dels Llops, Olocau. Temps estimar del recorregut, de 3 a 3,45 hores.

PLÀNOL RECORREGUT 4

TRACK RECORREGUT 4