Consulta Ciudadana Olocau

Recorde que per a poder participar vosté ha d'estar registrat. Si encara no ho està faça clic ací.

Modificació Puntual Nº4 del Pla General d'Ordenació Urbana d'Olocau.

Premis Nauiba Vila d'Olocau (Candidats)

És sabut de tot el veïnat la dedicació desenvolupada per dues persones que ja són ben conegudes al poble pel seu esforç en posar en valor el nostre patrimoni. Es tracta d'En Guillem Tortajada i En Victor Chaos, guies del Puntal dels Llops, per la seua tasca en la promoció de l'assentament iber de la nostra població i, en conseqüencia el poble d'Olocau. Grácies al seu quefer El Puntal és cada dia més conegut i visitat. Tant amb visites guiades com visites lliures, encara que les darreres no puguen ser controlades.
Una associació que es mou amb molta energia i que arrosega i compromet cada dia a més persones, entitats i associacions. Dones d'Olocau no sols estan contribuint a reforçar la lluita contra la igualtat de gènere, la erradicació de la violència masclista, la no discriminació per raons de l'opció sexual; també estan sent un referent en l'àmbit de les associacions de dones, més enllà de la demarcació de la nostra comarca de Camp de Túria. El nom del nostre municipi va lligat al de l'Associació Dones d'Olocau, contribuint a fer encara més visible el nostre municipi i engrandint el prestigi d'Olocau.
Poc s'ha de dir que no siga conegut d'aquest professional de la imatge i la seua vinculació amb tots els esdeveniments que es donen al nostre municipi. Olocaufoto està present de forma altruista, fent uns magnífics reportatges fotogràfics i audiovisuals, que a més a més penja en la seua pàgina de Facebook perquè tothom puga veure'ls i descarregar-se'ls. Any darrere any, de forma silenciosa i molt professional, Olocaufoto va cobrint i documentant la vida social, cultural i festera d'Olocau. Com un cronista modern i actual, que canvia l'estilogràfica per les seues càmeres fotogràfiques i de vídeo, i ens va retratant a tots, fent així la seua crònica audiovisual dels esdeveniments del poble. Un cronista del Segle XXI. La seua professionalitat i compromís altruista i voluntari, el fa mereixedor d'un reconeixement públic de tots els olocauïns i olocauïnes. Atorgant-li aquest merescut guardó, tornem un poc de tot el que Olocaufoto ens dóna any darrere any.
66 Vots emesos fins al moment.
El termini per a votar els premis Nauiba ha finalitzat.

Condicions d'ús i política de privacitat.