Obra Còmica burlesca de teatre per a totes les edats a la Casa de La Cultura

GRUP DE TEATRE DE L’ASSOCIACIÓ AMICS DE LA NAU GRAN
El director Clemente Carrasco, el seu ajudant Diana Miró, Manuela Górriz membre del grup, i el que subscriu, hem estat en el matí de hui a Olocau per a veure les característiques de la Casa de Cultura on actuarem. En la fotografia els citats posant junt amb l’alcalde D. Antonio Rober Morales, que gentilment ens ha acompanyat i ens ha ensenyat les instal·lacions.

Actuació en Olocau
El dissabte 21 d’octubre, a les 19 hores, el nostre grup de Teatre, realitzarà una actuació en la Casa de Cultura d’Olocau que gentilment des de l’Ajuntament ens cedix els seus locals. ¡Estáis tots invitats!! . L’obra a representar serà; "Por fi el bo de Sancho és Gobernador", basada en textos d’El Quixot i Alejandro Casalot, adaptada a l’actualitat pel nostre director Clemente Carrasco. Esta comèdia burlesca és la que el grup va preparar en l’anterior curs escolar i que va ser interpretada en dos sessions en la sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau, així com en el concurs “Majors a escena”.

Concurs “Majors a Escena”
Primera edició del concurs que organitzat per l’Ajuntament de València, es va celebrar el passat mes de juny en els locals Jubi-ocio de Benicalap, on van participar tretze agrupacions de diferents barris de la ciutat. Tres premis van ser els que rebem; al Millor DIRECTOR, al Millor ACTOR PRINCIPAL, i a la millor REPRESENTACIÓ.

Què és l’Associació Amics de LA NAU GRAN?
Amics de la Nau Gran, és una Associació per a majors de 55 anys dependent de la Universitat de València, que obri les seues portes a les persones amb ganes d’aprendre i continuar creixent i oferix activitats culturals i lúdiques com; Lectura, Idiomes, Informàtica, Cor, Alimentació, Cicles de Cine, Visites a museus, Visites a la Ciutat, Senderisme, Excursions, Viatges, i com no Teatre. Activitats realitzades altruistament per persones de l’Associació. Ací la universitat ens cedix les aules i en alguns tallers el material.

 Antonio Cotolí