Salutació del Alcalde

saludaAntonio

És un plaer, com Alcalde d’Olocau, donar-te la benvinguda a la pàgina web de l’Ajuntament i agrair-te el teu interés per conèixer millor el municipi, tant si eres veí o veïna, com si no ho eres.

Vull aprofitar que aguaites a esta finestra per a, des d’ací, agraïr a tots els veïns i veïnes del municipi, la confiança dipositada en mi i en el grup a què represente. El meu equip i jo som coneixedors de la gran responsabilitat que assumim a l’accedir al govern de l’Ajuntament, però estem convençuts de que tindrem el vostre suport en el desenvolupament de la tasca a què ara ens enfrontem que no és ni més ni menys, que procurar la millora de les condicions de vida de tots els i les habitants d’esta Vila.

Així mateix, sol·licite la vostra participació, com a integrants que sou del municipi, en l’esdevindre quotidià d’este Ajuntament amb l’aportació d’idees, suggeriments i com no podia ser de cap altra manera, amb la crítica constructiva de tot allò que siga susceptible de millora.

Vivim a un poble meravellós, en un entorn únic, que mereix ser conservat amb la col·laboració de tots i totes, tant dels seus habitants com també de les persones que ens visiten, atretes per l’encant i la bellesa dels seus paratges, la seua història i el caràcter afable, pròxim i obert de les seues gents. Un col·lectiu, el que ací viu, compost de persones de diversa procedència, que enriquix encara més el patrimoni del nostre municipi, i permet oferir una variada gamma d’experiències culturals.

Tot açò ho tinc en compte a l’afirmar que afronte la tasca que m’heu encomanat, al triar-me el vostre Alcalde, amb il·lusió, ganes i l’energia que em proporciona saber que l’objectiu de construir un Olocau millor, amb millors condicions de vida i servicis de major qualitat, ho compartiu amb mi i treballareu junt amb este Alcalde, i l’Equip de Govern, per a aconseguir-ho i aconseguir que Olocau ocupe el lloc que per història, tradició i cultura li pertany.

Vos convide, per tant, a participar de la vida pública d’este el vostre Ajuntament. Les seues portes estan i estaran obertes per a tots vosaltres; i en el vostre Alcalde trobareu sempre un amic, disposat a escoltar-vos i a treballar per Olocau i els seus veïns i veïnes.

Antonio Ropero Morales