Monthly Archives: April 2017

Escoleta municipal

L’escoleta municipal d’Olocau obri el termini de matriculació. A més anuncia que Conselleria d’Educació habilitarà el mes de maig per a sol·licitar el Bo Infantil. Si tens un fill nascut en 2015 o 2016 i vols conèixer la nostra escoleta per a matricular-li no dubtes a cridar a l’Ajuntament (962703011) i t’informarem de tot. Recorda que si no sol·licites l’ajuda ara no comptaràs amb ella en tot l’any.

Arreplegà extraordinària

A més de les recollides ordinàries i convencionals de verd i orgànic, l’Ajuntament
ha establit un servei extra de recollida en els punts
on els veïns no responsables han dipositat les seues deixalles. Aquest
servei ha arreplegat entorn als 4.000 Kg de brosses i a tingut un
cost superior als 3.000 € (quasi 2 € per veí empadronat). Es van fer un total de 10 viatges de camions a planta i 2 viatges extra amb 70.640 kg. 2 persones varen treballar 88 hores arreplegant deixalles diverses.

Açò és una mostra de l’arreplegat

MATALASSOS 10
BUTAQUES 6
NEVERA 5
LLAVADORES 3
*SOFAS 3
SOMIER 3
SEGADORA 1
TV 1
ENDERROC OBRA
MÀNEGUES
PORTES
CADIRES

Si entre tots fem alguna cosa, podrem remeiar la situació i estalviar-nos el cost extra que suposa no utilitzar els mitjans que a l’Ajuntament posa a la disposició dels veïns, com són l’Ecoparc, al que s’accedeix per la rotonda de la *Lloma i la recollida gratuïta d’andròmines i estris, acordada mitjançant trucada telefònica a l’Ajuntament. A més, si portes les teues andròmines, estris i altres desfets a l’ecoparc, ho veuràs bonificat en el teu rebut de brosses amb un descompte molt interessant.

Ecoparc d'Olocau i Ecoparc movil ( Localització i horari)

L’Ecoparc d’Olocau es localitza en la CV-333 en el quilòmetre 12.4 en la carretera que uneix Olocau amb Bétera.

CALENDARI ECOPARC MOVIL 2017

L’Ecoparc d’Olocau té un horari de dimarts a diumenge de 09:00 h. a 13:00 h. (més Informació 902 075 054)

CONSULTA QUANT ET DESCOMPTEN EN EL REBUT PER UTILITZAR L’ECOPARC EN EL MEU COMPTE AMBIENTAL EN http://www.consorciovalenciainterior.com/